Üdvözöljük a GigaLED.eu weboldalon!
Beltéri led falak Kültéri led falak Fényújság / Fényreklám

Milyen vezérléssel kérhetem a fényreklámot / fényújságot?

A választott fényreklám / futófény / fényújság / led kijelző / led tábla / ledfal / videófal 3 féle vezérléssel rendelhető:

USB vezérlés:

Ebben az esetben a fényreklám / futófény / fényújság / led kijelző / led tábla / ledfal / videófal -ból ki tudunk lógatni egy maxium 5 m hosszúságú USB kábelt.

A WINDOWS operációs rendszerrel rendelkező számítógépre telepített led vezérlőprogrammal megszerkesztett szövegezést vagy fotót rámásoljuk egy pendrive-ra, majd azt a led fényreklámból kilógatott USB kábel végéhez csatlakoztatjuk mindaddig amíg a szövegezésünk vagy fotónk meg nem jelenik a fényújságon.

Hátránya, hogy az USB kábel hossza max. 5 m lehet, továbbá a végét ahova a pendrive-ot csatlakoztatjuk fedett helyre kell vezetni, nem érheti csapadék, pára.

 

LAN vezérlés:

LAN vezérlés esetében a led fényújság közvetlenül csatlakozik egy kábellel a számítógéphez, az USB kábellel ellenben a LAN kábel 70-80m is lehet, a megszerkesztett szövegezést, fotót vagy videót egy gombnyomással tudjuk kiküldeni a led fényújságra.

 

WIFI vezérlés:

Amikor WIFI vezérlést alkalmazunk, nincs szükség kábelezésre, a fényreklámba / futófénybe / fényújságba / led kijelzőbe / led táblába / ledfalba / videófalba épített vezérlőkártya szolgáltatja a jelet, így ebben az esetben is kábel nélkül egy gombnyomással tudjuk kiküldeni a megszerkesztett tartalmat.

Összes cikk
Összes videó