Üdvözöljük a GigaLED.eu weboldalon!
Beltéri led falak Kültéri led falak Fényújság / Fényreklám

Tisztelt Látogató, köszöntjük a gigaled.eu weboldalunkon!

 

A KORÁD-TRADE KFT. engedéllyel rendelkező villamosmérnök által kivitelezett ledfal / videófal / futófény / fényreklám / reklámfény / fényújság / led tábla / led kijelző gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, igény esetén a helyszínen történő felszereléssel, megépítéssel, beüzemeléssel kiegészítve.

Képzett szakembereink a garancia arra, hogy Ügyfeleink minden esetben korrekt tájékoztatást és segítségnyújtást kapnak a rendelést megelőző kérdések tekintetében, majd a futófény kézhezvételét követő üzemeltetés során is.

Termékvásárlást követően support szolgálatunk minden esetben az Ön segítségére lesz. (vezérlőprogram telepítése és oktatása, pillanatnyi elakadás orvoslása) 

Tevékenységünk kezdete óta szinte az összes vállalkozói szegmensből kerültek ki Ügyfeleink, valamennyi esetben vállalkozásra szabott fényreklámot tudtunk rendelkezésre bocsátani.

Ledfal / videófal rendelés előtt minden esetben egyeztetünk a termék iránt érdeklődőkkel, felmérjük az igényeket, lehetőségeket, hogy biztosan a  megfelelő led falra / videó falra essen a választás, hiszen az elégedett Ügyfél a legjobb Ügyfél.

Felismerve az igényt, miszerint a "bizalmi elv" alapján egyre többen szeretnének egy arcot is társítani a megrendelt termék mellé, a telefonon történő konzultáción túl helyszíni felmérésre és személyes megbeszélésre is lehetőséget biztosítunk. 

 

Bízva abban, hogy a jövőben Ön is bizalmat szavaz nekünk,

 

Tisztelettel:

Kormos Ádám - ügyvezető 

KORÁD-TRADE KFT.

 

Villamosmérnökként, és oktatóként eltöltött éveim alatt megtapasztaltam a szakma szépségeit, amely szakértelmet, precizitást és elhivatottságot igényel.

Led kijelzőinket is a felsoroltak szellemében készítjük Ön és vállalkozása számára 1 év elektromos alkatrész, valamint 1 év pixel garanciával.

dr. Farkas Tamás - villamosmérnök

 

 

Szolgáltatás és termék előnyök


Mindent magában foglaló szolgáltatás:

Helyszíni felmérés, tervezés, gyártás, kivitelezés, állandó háttértámogatás, SUPPORT szolgálat, szervíz

- Ledfal / videófal termékeinket engedéllyel rendelkező villamosmérnök gyártja és szervizeli

- Az általunk gyártott ledfalakra / videófalakra minimum 1 év teljeskörű garanciát vállalunk

- Alkatrészellátás, szerviz szolgáltatás a garanciaidőn túl is biztosított

- SUPPORT szolgálat

- Állandó háttértámogatás

- Ledfal / videófal bemutatóterem

Termék:

Kültéri és beltéri ledfalak / videófalak

Garantáltan a legjobb minőségű alkatrészekből dolgozunk

- Precíz kidolgozottság

- Alacsony üzemeltetési költség

- Bármely napszakban, minden időjárási körülmény esetén jól látható hírdetési felület

- Ellenáll az időjárás viszontagságainak

- Gyors és egyszerű szöveg, fotó, videó módosítás a ledfalon / videófalon

 

 

Ledfal / videófal


A ledfal / videófal termékek a jelenleg gyártott legmodernebb marketing eszközei a beltéri és kültéri reklámozásnak egyaránt.

Célunk, hogy kiváltsuk a nehézkesen, lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.

A ledfalakra kimondottan igaz a ledes témakörben gyakran alkalmazott mondás, "tűnjön ki a tömegből".

Fényerejéből és méretéből, dinamikusan változtatható, statikus fotók vagy videók / reklámfilmek megjelenítésére alkalmas tulajdonságaiból adódóan tökéletes marketing felületet amely akár 0-24 órában bevételt termel.

Merjen váltani és próbálja ki a jelen kor legmodernebb reklámozási felületét.

„A sikerért fizet, a terméket ingyen adjuk!”



Ledfalak / videófalak előnyei:

- egyszeri beruházás

- szöveg, fotó és videó megjelenítési lehetőség

- azonnali és egyszerű tartalomfrissítési lehetőség

- egymás után több program is megjeleníthető (több termék reklámozása = több bevétel)

 - szabályozható fényerő

- szoftveresen szabályozható ki-be kapcsolás

- mindösszesen 8 cm termékvastagság

- egyedi / vállalkozásra szabott termék méret 

 

Modern, látványos SMD kijelzők

A ledfalak / videófalak modern, új technológiás SMD didódákkal készülnek, amely élvezetes és látványos vizuális megjelenítést tesz lehetővé, ellenben a régi DIP ledes termékekkel. 

Az új generációs, süllyesztett, kocka alakú LED diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

A könnyű LED-ekből álló SMD kijelzőkből tetszőleges méretű ledfalak / videófalak állíthatók össze, amelyek különösen jól mutatnak az épületek homlokzatán, szórakozóhelyek kijelzőjeként vagy nagyforgalmú kereszteződésekben.

A figyelemfelkeltő ledfalaknak / videófalaknak köszönhetően az érdeklődők mindig naprakészek lesznek az aktuális akciókról, kedvezményekről, termék és szolgáltatás kínálatokról.

A ledfal / videófal előnye a többi hirdetési felülethez képest, hogy a felprogramozott szövegezés, fotó vagy videó bármikor, pár másodperc alatt egyszerűen módosítható, továbbá bármely napszakban alkalmazható. 

Nappali időszakban napsütés esetén a fényerőt beállíthatjuk 80-100% közötti értékre, míg éjjel sötétben visszaállíthatjuk 5-20%-ra. 

A ledfalba / videófalba igény esetén automata fényerőszabályzó is rendelhető, amelynek köszönhetően nem csupán az autós forgalomra vagyunk tekintettel, a led diódák élettartama is nagyban növelhető. 

A kedvező árú, dinamikusan és egyszerűen szerkeszthető  reklámfelületen a statikus megjelenítés mellett szinte bármilyen effekttel ellátott szövegezés megjeleníthtő.

Pixeltávolság tekintetében az alábbi ledfal / videófal termékeket gyártjuk és forgalmazzuk:

- 10 mm pixeltávolság

- 8 mm pixeltávolság

- 6,93 mm pixeltávolság

- 5 mm pixeltávolság

- 4,81 mm pixeltávolság

- 3,3 mm pixeltávolság

- 3 mm pixeltávolság

- 2,5 mm pixeltávolság

- 2 mm pixeltávolság

- 1,667 mm pixeltávolság

A pixeltávolság a ledfalon / videófalon található led diódák egymáshoz viszonyított távolságát jelentik. A 10 mm pixeltávolságú terméken a led diódák 10 mm-re helyezkednek el egymáshoz viszonyítva, az 5 mm pixeltávolságú ledfalon / videófalon 5 mm-re.

Sokan esnek abba a hibába, hogy csupán a ledfal / videófalméretére koncentrálnak, holott ugyan olyan fontos a jól megválasztott felbontás. 

Pl. adott egy olyan felület ahol 96*192 cm méretű ledfal / videófal elhelyezésére van lehetőség. Tegyük fel, hogy ezen a terméken videót is szeretnék megjeleníteni. Mivel a méret adott, ahogy az is, hogy videót szeretnék megjeleníteni, egy dolgot kell figyelembe venni a pixeltávolság megválasztásakor: Milyen messze lesz a célközönség, milyen távolságról fogják nézni a ledfalon / videófalon lejátszott videót.               

Miért fontos ez?

Nem mindegy, hogy melyik pixeltávolságú terméket választjuk. Amennyiben a videót legmesszebb 5-6 méterről nézik, ebben az esetben egy 5 mm pixeltávolságú ledfalat kell választani, hiszen kicsi a távolság. Akkor amikor a videó megtekintésére nagyobb távolság is rendelkezésre áll, mondjuk 8-10 méter, ebben az esetben választhatunk egy nagyobb, pl. 8 mm pixeltávolságú ledfalat / videófalat.

A 10-8-6,93-5-4,81 mm pixeltávolságú ledfal / videófal termékek kültérre készültek, de alkalmazhatók beltéren is, a  3,3-3-2,5-2-1,667 mm pixeltávolságú ledfal / videófal termékek kizárólag beltéren használatosak.

Fontos megjegyezni, hogy pl. beltéren, de utcára néző kirakatba célszerű kültéri 5 mm pixeltávolságú ledfal / videófal terméket elhelyezni. A kültéri ledfalaknak / videófalaknak átlag 5500-6000 kandela a fényereje, a beltéri termékeké csupán 1200-1400 kandela, így egy napsütéses időben a beltéri termékek nem feltűnőek a kirakatokban. 

A végleges helyszínre telepítendő ledfal / videófal méretét az egyenként 16x32 cm-es led modulok összeillesztésével érjük el. A helyigény felmérése után a fix ledfal / videófal magasságának tervezésekor a 16cm, míg szélességének tervezésekor a 32cm többszöröse az irányadó.

A ledfal / videófal méretének megválasztásakor továbbá érdemes figyelembe venni az annak helyet adó építmény környezetében kiépült infrastruktúrát, a forgalom típusát (autós vagy gyalogos), valamint mindezek távolságát a ledfal / videófal termékhez képest. 

Autós forgalom esetében érdemes nagyobb méretű ledfalat / videófalat választani, ezen több karakter fér el statikusan (álló, effekt nélküli megjelenítés). Az autós foralomban résztvevőknek nincs ideje és nem is tudnak odafigyelni egy éppen "valamilyen effektet végző" reklámfelületre, őket 2-3 másodperc alatt kell megfogni egy lényegretörő, statikus szövegezéssel, fotóval. 

Azon helyeken ahol gyalogos forgalmat szeretnénk megcélozni, elegendő a kisebb méretű ledfal / videófal, hiszen haladó szöveg felprogramozása esetén szinte korlátlan mennyiségű karaktert meg tudunk jelenteni, van idő elolvasni. 

Gyalogos forgalom, buszmegálló vagy olyan helyeken ahol sokat állnak az autósok, érdemes óra és hőfok modult rendelni a ledfalhoz / videófalhoz, mert egy idő után automatikusan a terméket fogják figyelni az arra közlekedők, nagyban növeli a reklámértéket. A minőségi, bevételt generáló reklám szempontjából ez elengedhetetlen.


Fix telepítésű vagy rentál (hordozható) ledfal?

A fix telepítésű és hordozható kivitelű ledfalak / videófalak más-más technológiával készülnek, hiszen az alkalmazási terület is teljesen eltérő. A rentál, vagyis hordozható ledfalak / videófalak kialakítása lehetővé teszi a termékek nagy távolságra történő biztonságos szállítását, továbbá egyszerű és gyors telepítését az adott rendezvényen, kitelepülésen, fesztiválon.

Mind a rentál, mind a fix telepítésű ledfalak / videófalak tetszőleges méretét az úgynevezett led kabinetek egymásra vagy egymás mellé helyezésével érjük el.

A fix telepítésre szánt ledfalak / videófalak általában nagyobb kabinetméretekben készülnek (minimum 96 x 96 cm), tekintettel arra, hogy ezeket a ledfalakat egyszer telepítik a rendeltetési helyére és nem mozgatják a továbbiakban.

A hordozható ledfalak kabinet méretei általában 50 x 100 cm vagy 64 x 64 cm az egyszerűbb hordozhatóság és összeszerelése érdekében.

A hordozható ledfalak tartozéka a gurulós bőrönd, amelyeknek kialakítása lehetővé teszi a biztonságos szállítást földön, vízen, levegőben.

 

Vezérlési lehetőségek:

Ledfal / videófal termékeinkbe WI-FI vagy UTP vezérlőegységet tudunk elhelyezni. Wi-FI vezérlőegység hatótávolsága körülbelül 10-15 méter, az UTP vezérlőegységé megfelelő UTP kábellel körülbelül 100 méter.


 

 

 

 

Összes cikk
Összes videó