Üdvözöljük a GigaLED.eu weboldalon!
Beltéri led falak Kültéri led falak Fényújság / Fényreklám

Új generációs led patika / gyógyszertári kereszt

Méret: 80 x 80 cm
Pixel: 8 / 5 / 4 / 2,5 mm
Kivitel / szín: 1 oldalas - teljes színskálás (full color)

Választható vezérlések:

-USB

-LAN

-WI-FI

Személyre szabott, rejtett költségek nélküli árajánlatért kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.

 

Új generációs led patika kereszt

 

Az utóbbi években egyre több patikus vállalkozó szeretné, ha a patikája egy figyelemfelkeltő cégérrel, patika kereszttel újulna meg. Erre utal az is, hogy az elmúlt 3 évben megnőtt a ledes patika keresztek iránti kereslet is. Ügyfeleinknek fontos szempont még az alacsony fenntartási költség és a hosszú élettartam is.

Egyre nagyobb az igény olyan patika keresztre amely alkalmas dinamikusan változttatható reklám szövegek megjelenítésére, erre tökéletesen alkamas a ledes patika kereszt.

Sok patikus vállalkozó szembesül a hagyományos patika keresztek gyakori meghibásodásával, valamint a relativ magas fogyasztásával. Ezen kívül komoly problémát okoz, hogy nem elég figyelemfelkeltő a hagyományos patika kereszt.

Sokan tartanak a ledes patika keresztek magas bekerülési költésge miatt, de gyártóként a piaci ár alatt tudunk értékesíteni. Az alacsony fogyasztás miatt a kereszt ára rövid időn belül megtérül.

Az általunk forgalmazott ledes patika keresztek figyelemfelkeltőek, a rajta megjeleníteni kívánt szövegek, képek dinamikusan és egyszerűen változtathatóak. Az alacsony bekerülési árnak és üzemeltetési költségnek köszönhetően rövid időn belül megtérül.

A különböző méreteknek (80x80, 96X96) és kijelző típusoknak (teljes színskálás, zöld) köszönhetően mindenki megtalálja a számára tökéletes megoldást.

 

Kijelző típusok

A méreteken kívül még a kijelző színét is Ügyfeleink igényeihez tudjuk igazítani. A patika / gyógyszertári keresztek rendelhetőek teljes színskálás (full color) vagy a megszokott zöld színben.