Üdvözöljük a GigaLED.eu weboldalon!
Beltéri led falak Kültéri led falak Fényújság / Fényreklám

Fix telepítésű vagy rentál (hordozható) ledfal / videófal? 

A fix telepítésű és hordozható kivitelű ledfalak / videófalak más-más technológiával készülnek, hiszen az alkalmazási terület is teljesen eltérő.

A rentál, vagyis hordozható ledfalak / videófalak kialakítása lehetővé teszi a termékek nagy távolságra történő biztonságos szállítását, továbbá egyszerű és gyors telepítését az adott rendezvényen, kitelepülésen, fesztiválon.

Mind a rentál, mind a fix telepítésű ledfalak tetszőleges méretét az úgynevezett led kabinetek egymásra vagy egymás mellé helyezésével érjük el.

A fix telepítésre szánt ledfalak / videófalak általában nagyobb kabinetméretekben készülnek (minimum 96x96cm), tekintettel arra, hogy ezeket a ledfalakat egyszer telepítik a rendeltetési helyére és nem mozgatják a továbbiakban.

A hordozható ledfalak / videófalak kabinet méretei általában 64x64 cm vagy 50x100 cm az egyszerűbb hordozhatóság és összeszerelése végett.

A hordozható ledfalak / videófalak tartozéka a gurulós bőrönd, amelyeknek kialakítása lehetővé teszi a biztonságos szállítást földön, vízen, levegőben.

Összes cikk
Összes videó