Üdvözöljük a GigaLED.eu weboldalon!
Beltéri led falak Kültéri led falak Fényújság / Fényreklám

A KORÁD-TRADE KFT. engedéllyel rendelkező villamosmérnök által kivitelezett ledfal / led fal / videófal / videó fal gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, igény esetén a helyszínen történő felszereléssel, beüzemeléssel kiegészítve.
Képzett szakembereink a garancia arra, hogy Ügyfeleink minden esetben korrekt tájékoztatást és segítségnyújtást kapnak a rendelést megelőző kérdések tekintetében, majd a futófény kézhezvételét követő üzemeltetés során is. Termékvásárlást követően support szolgálatunk minden esetben az Ön segítségére lesz. (vezérlőprogram telepítése és oktatása, pillanatnyi elakadás orvoslása) 
Tevékenységünk kezdete óta szinte az összes vállalkozói szegmensből kerültek ki Ügyfeleink, valamennyi esetben vállalkozásra szabott fényreklámot tudtunk rendelkezésre bocsátani.
Fényreklám rendelés előtt minden esetben egyeztetünk a termék iránt érdeklődőkkel, felmérjük az igényeket, lehetőségeket, hogy biztosan a  megfelelő futófényre essen a választás, hiszen az elégedett Ügyfél a legjobb Ügyfél.
Felismerve az igényt, miszerint a "bizalmi elv" alapján egyre többen szeretnének egy arcot is társítani a megrendelt termék mellé, a telefonon történő konzultáción túl helyszíni felmérésre és személyes megbeszélésre is lehetőséget biztosítunk. 

Bízva abban, hogy a jövőben Ön is bizalmat szavaz nekünk,

 

Tisztelettel:

Kormos Ádám - ügyvezető 

KORÁD-TRADE KFT.

Összes cikk
Összes videó