Üdvözöljük a GigaLED.eu weboldalon!
Beltéri led falak Kültéri led falak Fényújság / Fényreklám

1.    ÁLTALÁNOS:

 Az alábbi feltételek vonatkoznak a Vásárló ( a továbbiakban „Ön” ) által leadott minden megrendelésre a KORÁD-TRADE KFT.-től, a továbbiakban „mi” vagy „minket” stb, amelyet a KORÁD-TRADE KFT. weboldalán , e-mailen keresztül kaptunk.( mindezekre vonatkozik a „gigaled.eu” kifejezés )

A gigaled.eu használatával és/vagy rendelés leadásával elfogadja az itt foglalt felhasználási  feltételeket ( „Feltételek” ). Kérjük, a rendelés leadása előtt olvassa el a Feltételeket. A gigaled.eu oldalon bármikor megjelenített termék vagy szolgáltatás nem jelenti azt és nem garantálja, hogy ezek a termékek és szolgáltatások bármikor elérhetőek lesznek. Fenntartjuk a jogot, hogy bármely terméket bármikor kivonhatjuk a forgalomból.Fenntartjuk a jogot, hogy időről időre előzetes bejelentés nélkül módosítsuk ezeket a feltételeket. Megrendelésére azok a Feltételek vonatkoznak, amelyek a megrendelés elküldése idején, a gigaled.eu oldalon szerepeltek.


2.    ÁRAK ÉS SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK:

A gigaled.eu oldalon megjelenített árak nettó árak, vagyis nem tartalmazzák a törvény által előírt áfát. A szállítási költség megállapítása függ az érintett termék méretétől, valamint értékétől. A szállítási költség díját minden esetben egyértelműen, írásban tudatjuk a Megrendelővel.


3.    MEGRENDELÉS TELJESÍTÉSE: 

Választható rendelési módok: a gigaled.eu oldalon vagy e-mailen történő rendelés. Amint leadta a megrendelést, visszaigazoló e-mailt küldünk. Amennyiben valamilyen oknál fogva rendelését nem tudjuk teljesíteni, azt mihamarabb tudatjuk. Ha ilyen megrendelés ellenértéke beérkezett hozzánk, a vonatkozó összeget ugyanazzal a fizetési móddal próbáljuk meg visszatéríteni, amely útján a kifizetés érkezett. Amennyiben valamilyen okból más megoldás szükséges, felvesszük Önnel a kapcsolatot és elvégezzük a kifizetést.


4.    SZÁLLÍTÁS:

A KORÁD-TRADE KFT. a lehető leggyorsabban fogadja be és dolgozza fel a megrendeléseket, és mindent elkövet, hogy a megrendelést a kiválasztott szállítási feltételekkel eljuttassa tartózkodási helyére. A kiszállítás történhet futárszolgálattal, valamint a KORÁD-TRADE KFT. tulajdonát  képező gépjárművel. A termékek személyesen történő átvételére is lehetőséget biztosítunk a gigaled.eu oldalon feltüntetett helyszíneken.A KORÁD-TRADE KFT. a legrövidebb idő alatt és a megrendelések beérkezésének sorrendjében igyekszik elküldeni a termékeket. A rendelés visszaigazolásától számított 14 munkanapon belül igyekszünk elvégezni a szállítást. Bár mindent megteszünk, hogy ebbe az időkeretbe beleférjünk, mégis előfordulhat, hogy váratlan okok miatt a kiszállítás több időt vesz igénybe, ebben az esetben feltétlenül tájékoztatjuk tisztelt Megrendelőinket.


5.    GARANCIA:

Termékeinkre a számla kiállításától számított 1 év (12 hónap) elektromos alkatrész, valamint 1 év (12 hónap) pixel garanciát vállalunk.

A garanciális javítás elvégzésére, az írásban történő bejelentéstől számított 14 munkanap áll rendelkezésre. Abban az esetben, ha a terméket mi szereltük fel és a javítást a helyszínen kell elvégeznünk, a megjelölt határidőt az időjárási viszonyok befolyásolhatják. 

Elektromos alkatrész garancia: vezérlőegységek, tápegységek, vezetékelés, led modulok meghibásodása.  

Pixel garancia: a megvásárolt led futófényen található led diódák mennyiségének minimum 1%-nak meghibásodása esetén. 

Fenntartjuk a jogot, hogy megjelöljük a garanciális javítás helyszínét, amelyek a következők lehetnek:

-    a gyártás helyszíneként szolgáló műhelyünk Győrben vagy Budapesten

-    az a település ahol az általunk felszerelt led futófény található


Azokat az általunk gyártott termékeket, amelyeket nem mi szereltünk fel, minden esetben a győri vagy budapesti műhelyünkben javítjuk, kivéve ha Megrendelővel az ettől eltérő feltételeket írásban nem rögzítjük.  A garanciális javításra szoruló termékek visszajuttatásáról Megrendelő gondoskodik. Amennyiben a javításra szoruló termék futárszolgálat által szállítható méretű, vállalkozásunk tud autót küldeni a termékért, viszont az ALAPOS becsomagolás Megrendelő feladata. Az általunk felszerelt termékeket a helyszínen javítjuk. 

Helyszíni kiszállás és javítás költsége: Az info@gigaled.eu e-mail címre beérkezett kiszállási és/vagy javítási igényt követően válaszemailben árajánlatot küldünk Érdeklődőnek. Az árajánlat e-mailben történő elfogadását követően időpontot egyeztetünk, majd a szerelést követően a helyszínen készpénzes számlát állítunk ki. (helyszíni vagy műhelyünkben elvégzett javításról nem áll módunkban átutalásos számlát kiállítani, megértésüket köszönjük)


Webtárhely szolgáltató:

Neve: Pregiato Consulting Kft.

Székhely: 9024 Győr, Eörsy Péter utca 6.

E-mail: info@pregiato.hu

Adószám: 14364040-1-08

Cégjegyzék szám: 08-09-016562

Összes cikk
Összes videó